Razočarani obožavaoci: Maraja Keri ne prestaje da retušira svoje fotografije

Izvor: Scandal.rs, 03.Maj.2015, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razočarani obožavaoci: Maraja Keri ne prestaje da retušira svoje fotografije

Pop zvezda Maraja Keri, koja se mnogo puta prethodnih godina susrela sa kritikama kako preterano retušira svoje fotografije na kojima značajno menja građu tela, a potom na javnim okupljanjima pokazuje suprotno, odlučila je da ponovo uradi isto.

Ona je nedavno na Instagramu podelila naslovnu fotografiju sa svog novog albuma #1 To Infinity, što je izazvalo veliki broj kritika njenih obožavatelja. Naime, oni nisu nezadovoljni njenim stvarnim izgledom, već njenom potrebom >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << za ulepšavanjem i preteranomupotrebom foto-šopa.

Majka blizanaca, devojčice Monro i dečaka Morokana, na spornoj fotografiji pozirala je u kratkoj crnoj haljini, a njena figura izgleda besprekorno. S druge strane, samo nekoliko dana ranije postavila je sliku sa svog nastupa, na kojoj ima desetak kilograma viška. Ovakav potez razočarao je mnoge ljubitelje njene muzike.

“Nismo iznenađeni što je koristila foto-šop, nego što je koristila toliko foto-šopa“, napisao je revoltirani obožavatelj ispod sporne fotografije.

Ostale zanimljivosti i slične teme pogledajte na portalu magazina Hello.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.