Razmažena mačka čeka svoj privatni lift! VIDEO

Izvor: Svet plus, 04.Okt.2015, 10:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razmažena mačka čeka svoj privatni lift! VIDEO

Poznato je da su mačke ponekad previše mrzovoljne, i da su ih njihovi vlasnici mnogo razmazili. Ova mačka, ni manje, ni više, čeka svoj privatni lift.

Umesto da na krajnje dosadan način uđe u kuću kroz ulazna vrata, ova mačka je shvatila da je mnogo zabavnije popeti se sopstvenim liftom. Njena vlasnica je jednostavno vezala kanap za platnenu korpu, koju spušta na zemlju svaki put kad njena ljubimica želi da se popne kroz prozor.

Ovo je samo još jedan dokaz >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << da su mačke rođene za to da budu tretirane kao kraljice. Ukoliko ih na samom početku razmazite, očekujte da morate mnogo pažnje da im posvetite, jer one će koristiti svaku priliku kako se one same ne bi mučile. Jednostavno što moraju one, kad postoji neko drugi ko brine o njima.

Pogledajte kako ovu mačku tretira njena vlasnica:

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.