Raskinuli Arijana Grande i Big Šin

Izvor: Svet, 21.Apr.2015, 10:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raskinuli Arijana Grande i Big Šin

Još jedan prekid na stranoj estradi, a raskinuli su pevačica i glumica Arijana Grande i reper Big Šin. Oni su posle osam meseci veze rešili da svako krene na svoju stranu.
Par je navodno prekinuo pre nekoliko nedelja, a razlozi su, kako tvrde izvori, zgusnuti poslovni rasporedi para koji im ne bi dopuštali da se često viđaju u idućih godinu dana.
I dalje brinu jedno za drugo i ostali su bliski prijatelji. Ljubazno molimo medije za razumevanje tokom ovog emotivnog i ličnog trenutka. Molimo da poštujete njihovu želju za privatnošću“, izjavili su izvori bliski paru.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Raskinuli Arijana Grande i Big Šin

Izvor: Scandal.rs, 21.Apr.2015

Par je navodno prekinuo pre nekoliko nedelja, a razlozi su, kako tvrde izvori, zgusnuti poslovni rasporedi para koji im ne bi dopuštali da se često viđaju u idućih godinu dana...“I dalje brinu jedno za drugo i ostali su bliski prijatelji. Ljubazno molimo medije za razumevanje tokom ovog emotivnog...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.