ROB MONSTRUMA OD ŠIPOVA: Zmaj me je silovao!

Izvor: Kurir, 21.Maj.2015, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ROB MONSTRUMA OD ŠIPOVA: Zmaj me je silovao!

Dragoje Droca, koji od detinjstva živi u planini iznad sela u zatočeništvu Ilije Grahovca, kaže da ga učesnik „Parova“ seksualno i fizički zlostavlja

U brdima iznad sela Šipovo, u Republici Srpskoj, živi Dragoje Droca. Ovaj čovek koji ne zna ni koliko ima godina od početka osamdesetih je u zatočeništvu kod Ilije Grahovca - Zmaja od Šipova. Kada smo čuli jezivu priču da učesnik „Parova“ u 21. veku ima svog, kako ga naziva, roba, uputili smo se >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u njegovo selo i pronašli Dragoja.

Put do njega nije bio nimalo lak. U Šipovu Zmaja svi veličaju, a o Dragoju izbegavaju da pričaju. Samo kažu da je dobar čovek. Jedini koji se, pored Ilije, viđa s njim je čobanin Miroslav Ivetić, koji je za to plaćen. On nas je odveo u šumu, na planinu Sinjakovo, udaljenu deset kilometara od glavnog puta, gde se nalazi kućica u kojoj stanuje Droca. Tamo su mu jedini prijatelji tri psa i krave.

NASTAVAK PRIČE O ROBU ZMAJA OD ŠIPOVA ČITAJTE U DANAŠNJEM ŠTAMPANOM IZDANJU KURIRA.

Jezivo

OTAC GA DAO ZMAJU ZA KOBILU

Dragoje je rođen u Vincu, a otac Milinko, koji je bio siromašan, dao ga je Zmaju u zamenu za kobilu. On se ne seća kada je to tačno bilo, ali zna da je plakao i da mu se nije išlo od kuće. Majka Milka mu je umrla na porođaju.

Bog i batina

ILIJA JAČI OD ZAKONA

Pokušavala je policija da me spase, ali Ilija nije dao. Ranije je dolazio i moj pokojni otac Milenko po mene i pitao me je: „Hoćeš ići sa svojim tatom kući?“ i ja sam hteo, ali Ilija mi nije dao. Dolazila su i braća, ali mi ovaj opet nije dozvolio da idem. Bili su i socijalni radnici, ali niko nije uspeo od Ilije ništa. Išao sam na preglede kod doktora, ali Zmaj mi je rekao da stalno moram da ponavljam da je on dobar i da me ne tuče više. Ovde mi je propao ceo život! Ja sam uništen! - seo je na travu Dragoje i sve vreme gledao malo u pod, malo u nebo dok su mu se oči punile suzama.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Rob Zmaja od Šipova: Zmaj me silovao!

Izvor: Tracara.com, 22.Maj.2015, 09:30

Šokirao javnost otkrivši da ima roba u 21. veku (foto: Kurir)Dragoje Droca, koji već godinama živi u zatočeništvu Ilije Grahovca, poznatijeg kao Zmaj od Šipova, otkrio je da ga on seksualno i fiziči zlostavlja. U brdima iznad Šipova živi Dragoje, koji ne zna ni koliko godina ima, a od osamdesetih...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.