RAZVRAT U PAROVIMA: Ajfonka kokain krila u tamponu, Gastoza oralno zadovoljavala!

Izvor: Kurir, 07.Feb.2016, 10:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RAZVRAT U PAROVIMA: Ajfonka kokain krila u tamponu, Gastoza oralno zadovoljavala!

Nakon što ju je Brendon optužio da se drogira u toaletu, Tijana je imala akciju u tajnoj sobi s Nenadom dok je Zorica spavala.

Tijana Ajfon u rijalitiju „Parovi“ više ne može da izdrži bez seksa i droge! Starleta je juče ujutru u tajnoj sobi oralno zadovoljila Nenada Marinkovića Gastoza, a za to vreme u spavaćoj sobi spavala je njegova devojka Zorica Dukić, ne sluteći šta joj dečko radi iza leđa.

Starleta ne odustaje od gastarbajtera, s kojim je i u prošloj >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << sezoni imala seks u tuš-kabini. Sada je odlučila da izbegne kamere, pa je Gastoza pozvala u tajnu sobu, gde su imali oralni seks.

- Tijana je krenula u tajnu sobu, a za njom i Gastoz. I odmah su započeli akciju! Posle nekoliko minuta primetili su da ih snimaju kamere, pa se Gastoz odmah obukao i otrčao u kupatilo. S obzirom na to da znaju da se snimci iz tajne sobe ne emituju, ponašali su se kao da se ništa nije desilo. Zorica nema pojma da joj je dečko bio neveran - kaže naš izvor iz produkcije.

Starletu ne optužuju samo da je zavisna od seksa, već i od kokaina! Naime, Tijana je imala žestok okršaj s Branislavom Radonjićem Brendonom za trpezarijskim stolom, gde su izneli najveće prljavštine jedno o drugom. Ajfonka je tvrdila da je učesnik „Parova“ homoseksualac, dok je on nju optužio da se drogira.

- Brendon je zaista gej. Molio me je da se ljubimo pred kamerama kako bi videli njegovi roditelji. Uradila sam to jednom. Ali je on hteo opet, kao i da simuliramo seks. Meni je bilo zabavno, što da ne. Ali njemu se nije digao. Rekao mi je da ćutim i ne pričam te stvari. Međutim, svima je jasno da je on zaljubljen u Željka Stojanovića i da želi na neki način da ga pravi ljubomornim sa mnom. Skakala sam po Brendonu, pipala ga dole, ali on nije reagovao - rekla je Ajfonka.

Brendon se tada razbesneo.

- Ja sam tražio da produkcija razgovara s tobom i da te testira jer si se drogirala u kupatilu! Nosila si tampon, a to u stvari nije bio tampon. Znaš li ti šta je to bilo? Svi znaju da se drogiraš! - optuživao ju je Radonjić, kog je produkcija zbog lažnih optužbi kaznila sa 500 evra!

Pohvalio se

GASTOZ: TIJANA JE NAJBOLJA U ORALU

Gastoz je pre samo nekoliko dana pohvalio Zoricu Dukić, s kojom je u vezi, da je najbolja u krevetu, a za Tijanu Ajfon rekao je da ga je najbolje oralno zadovoljila u prošloj sezoni „Parova“.

- Znate šta, nisam ja ništa posebno u krevetu. Nekad zabrljam stvar, ali trudim se da se popravim - rekao je Gastoz i dodao da ga je od devojaka iz rijalitija jedino razočarala Nataša Šavija.

Autor: Marija Dejanović,Foto: Damir Dervišagić

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.