RAZVELA SE MODELSICA NEVENA STAMENKOVIĆ

Izvor: Kurir, 16.Apr.2011, 10:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RAZVELA SE MODELSICA NEVENA STAMENKOVIĆ

Malo-malo pa se neko razvede. Bivša „modelsica“ Nevena Stamenković ponovo se razvodi. Ovog puta od biznismena Srđana Adžemovića, saznaje Kurir.

Malo-malo pa se neko razvede.

Bivša „modelsica“ Nevena Stamenković ponovo se razvodi. Ovog puta od biznismena Srđana Adžemovića, saznaje Kurir.

- Nevena i Srđan će se maksimalno truditi da ostanu u korektnim odnosima zbog njihovog sina Rastka. Pre nekoliko meseci pisalo se da će okončati >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << brak, a sada su to zaista i uradili - navodi naš sagovornik.

Kada smo pozvali Nevenu da proverimo naša saznanja, ona nije bila preterano raspoložena za razgovor.

- Zaista neću da komentarišem svoj privatni život. Ne želim ni da potvrdim ni da demantujem glasine da se razvodim - kratko je rekla.

Nevena i Srđan venčali su se 13. maja 2007. godine, a nedugo potom dobili su sina. Ona je prethodno bila u braku sa Željkom Jankovićem, dok je Srđan sada po treći put potpisao papire za razvod. Iz prvog braka ima ćerku, dok iz drugog, sa pevačicom Lelom Andrić, nema dece.

(I. P.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.