“Putovanje” najbolji britanski film u poslednjih 5 godina! (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 30.Maj.2017, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Putovanje” najbolji britanski film u poslednjih 5 godina! (FOTO) (VIDEO)

Film "Putovanje" je drama inspirisana velikom prekretnicom u britanskoj i irskoj istoriji, koju će domaća publika imati prilike da pogleda na velikom platnu od 8. juna.

Posle 40 godina sukoba u Severnoj Irskoj, vodeći igrači se sastaju u Sent Andresu kako bi dogovorili konačan i trajni mirovni sporazum. Uspeh pregovora zavisi od Ijana Pejslija, vođe Demokratske unionističke partije, i bivšeg IRA zapovednika Martina Mekginisa, dva zakleta neprijatelja, koje okolnosti primoravaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << da krenu na put zajedno. Posle prvobitnih uvreda, njihov razgovor menja tok i počinju da se pojavljuju pukotine u njihovim oklopima. Rivali saznaju ne samo da nisu toliko različiti, već i počinju da grade prijateljstvo.

Foto: Promo

Film je svoju premijeru imao na prošlogodišnjem festivalu u Veneciji i mnogi kritičari su smatrali ovaj film krucijalnim za irsku i englesku političku scenu, jer je film verodostojno prikazao dešavanja između ove dve zemlje kroz "prijateljstvo" dva čoveka.

Uloge političara Pejslija i Mekginisa poverene su britanskim glumcima Timotiju Spolu i Kolmu Miniju, dok režiju potpisuje Nik Ham, britanski reditelj i producent.

Foto: Promo

Film će u domaćim bioskopima biti prikazan od 8. juna, a do tada pogledajte trejler.

(Telegraf.rs/ PR)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.