Puk’o mu film: Filip besneo na Dušicu, pa skinuo gaće!

Izvor: Scandal.rs, 07.Maj.2016, 00:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Puk’o mu film: Filip besneo na Dušicu, pa skinuo gaće!

Porodični sastanak na imanju u Lisoviću samo što je počeo, a već se desio prvi skandal!

Naime, Filip Đukić je odmah udario pravo u centar, pa je upitao svoju bivšu partnerku Dušicu Grabović da pojasni šta je krišom pričala o njemu, a vezano je za njegovu higijenu.

“Ko se ne kupa po 17 dana?! Hoćeš da ti skinem sad gaće ovde, da mi pomirišeš j*ja, da vidiš da li smrde? Majmunko jedna odvratna”, besneo je Filip, koji je odmah svoj plan >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << sproveo u delo.

Maneken je prišao Grabovićevoj, skinuo donji veš i pokazao svoj “ponos”, zbog čega je pevačica bila zgrožena. Ona je istakla da je tim gestom pokazao koliko je, zapravo, kulturan.

“Kada sam te j*bao, nisam ti smrdeo?! Ti si laka devojka, lepiš se za svakoga. Pričaš da si sa nekim bila u vezi, a bila si u k*es kombinaciji. To što te neko poj*be, ne znači da si u vezi”, nastavio je Filip sa žestokim napadima, a dotakli su se i navodne Dušičine ljubomore zbog Marije Ane Smiljanić.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.