Prvo su počele starlete: Lea Kiš pustila glas i zapevala - NEVERICA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2017, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvo su počele starlete: Lea Kiš pustila glas i zapevala - NEVERICA!

Neverovatno.

Popularna TV voditeljka Lea Kiš već godinama unazad vodi "Nedeljno popodne", jednu od omiljenih emisija domaće publike. U moru TV lica izdvojila se zahvaljujući harizmi, pozitivnoj energiji koja vlada u njenoj emisiji, ali i specifičnoj boji glasa i prepoznatljivom osmehu.

A post shared by Lea Kis-Jokic (@leakis.lk) on Apr 18, 2017 at 5:23am PDT

Kroz njenu emisiju prošlo je do sada više stotina pevača, a malo je poznato da bi voditeljka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svakom ponaosob mogla da izađe na crtu, budući da ima završenu muzičku školu.

- Sa Snežanom Babić sam bila zajedno na klasi u srednjoj muzičkoj školi, odsek opersko pevanje. Ja sam svirala klavir, a ona je svirala harmoniku. Kasnije smo obe otišle na solo pevanje. Tako da, što se tiče glasa tu ne manjkam, ali, eto, možda sa Sneki nešto otpevam, s obzirom da smo dobro uigrane još od mladih dana – rekla je Lea i dodala da je svojevremeno snimila svoje pesme, koje su emitovane nekada davno u emisijama koje je vodila.

A post shared by Lea Kis-Jokic (@leakis.lk) on Dec 8, 2016 at 10:54am PST

– U Radio Beogradu sam snimala numere za neke emisije koje sam radila ranije na televiziji Beograd. Tada je to bio izazov, sada ne znam koliko bi bilo zanimljivo i smešno mojim gledaocima da zapevam, ali niste mi dali lošu ideju, možda ću i da zapevam – ispričala je Lea kroz smeh.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.