Prvi put u Novom Sadu: Aco Pejović najavio koncert!

Izvor: Svet, 02.Okt.2014, 01:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi put u Novom Sadu: Aco Pejović najavio koncert!

Svoj prvi solistički koncert pred novosadskom publikom Aco Pejović održaće 18. oktobra u velikoj hali “Spensa”. Povodom ovog događaja održana je press konferencija u novosadskom hotelu “Park”. Pored Ace konferenciji su prisustvovali i organizatori koncerta.
Iako pevač nastupa više od decenije, ovo je prvi koncert u Novom Sadu. Pevač će imati tri gosta, ali njihova imena nismo uspeli da saznamo. Vidno raspoložen Aco nam je rekao da je dugo čekao na ovaj koncert i da >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << je želeo da to bude baš 18. oktobar jer je i prošlogodišnji koncert održan na isti dan.
Za stajling na koncertu, kako nam je otkrio, biće zadužena Ivana Rabrenović, a uz njega će to veče biti i porodica i najbliži prijatelji.
Ono što je nas zanimalo, a pevač nam je rado i otkrio detalje, bio je njegov nedavan boravak sa suprugom i ćerkama u Parizu.
Super smo se proveli, Diznilend ne posećujem prvi put, ali sam iskoristio da svojim devojkama (ćerkama), kako ih zovem, pokažem malo i muzeje i Pariz, dok nam je veče bilo rezervisano za “Mulen Ruž”. Svi su još uvek pod utiscima putovanja“, rekao je Aco.
Nasmejan kao što je i došao, napustio je konferenciju obećavajući nam odličan provod na koncertu.


Autor i foto: Ivana Knežević, Life Content

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.