Prve slike iz noćnog provoda: Lejdi Gaga šokirala Beograđane svojim stajlingom!  FOTO

Izvor: Svet plus, 03.Jun.2015, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prve slike iz noćnog provoda: Lejdi Gaga šokirala Beograđane svojim stajlingom! FOTO

Svetska zvezda Lejdi Gaga juče je doputovala u Beograd, kako bi se pridružila svom vereniku Tejloru Kiniju, koji trenutno u našoj zemlji snima film "The Forest".

Nakon što su je mediji i fotografi dočekali na aerodromu, pevačica se sinoć provodila i u jednom beogradskom klubu, gde je prvo svojom pojavom iznenadila prisutne gosti, ali i stajlingom koji je bio i više nego provokativan. Odevena u ultra kratku mini haljinu ispod koje nije nosila brushalter, Gaga je privukla >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << pažnju ljudi, ali i paparaca koji prate svaki njen korak, otkako je sletela u srpsku prestonicu.

Lady Gaga and Taylor Kinney spotted in Belgrade, Serbia tonight 💏 pic.twitter.com/ii6H4hMLKU

— Lady Gaga Daily (@gagadaily) June 3, 2015

Nakon kraćeg boravka u Beogradu, Lejdi Gaga i Tejlor Kini putuju na Taru, gde pevačicin izabranik trenutno snima akdrove za film "The Forest"

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Prve slike iz noćnog provoda: Lejdi Gaga šokirala Beograđane svojim stajlingom! FOTO

Izvor: Svet plus, 03.Jun.2015

Svetska zvezda Lejdi Gaga juče je doputovala u Beograd, kako bi se pridružila svom vereniku Tejloru Kiniju, koji trenutno u našoj zemlji snima film "The Forest"...Nakon što su je mediji i fotografi dočekali na aerodromu, pevačica se sinoć provodila i u jednom beogradskom klubu, gde je prvo svojom...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.