Princ Hari i Kresida Bonas ponovo zajedno?!

Izvor: Svet plus, 21.Sep.2014, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Princ Hari i Kresida Bonas ponovo zajedno?!

Princ Hari i Kresida Bonas ponovo su zajedno, a mlađi član kraljevske porodice, odlučio je da svojoj izabranici oprosti uvrede i da novu šansu njihovoj ljubavi.

Princ Hari i Kresida Bonas raskinuli zbog novca?

Iako je Kresida pre nekoliko meseci izjavila, kako ne vidi budućnost sa mladim princem i da je previše sebeičan, Hari je odlučio da joj da još jednu šansu. Par je nekoliko puta viđen u bioskopu, a tokom prinčevog 30. rođendana, razmenjivali >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << su nežnosti pred svim prisutnim gostima, prenosi 24sata.hr.

Podsetimo, Hari i Kresida upoznali su se preko prijateljice i princeze Evegnije,a svoju vezu pokušavali su dugo da sakriju od očiju javnosti.

Autor: J.B.

Foto: Screensot Telegraph.co.uk

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.