Prijatelji Marinka Madžgalja i nakon godinu dana od smrti u neverici: Čekamo da ga svrati!

Izvor: Svet plus, 28.Mar.2017, 10:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prijatelji Marinka Madžgalja i nakon godinu dana od smrti u neverici: Čekamo da ga svrati!

U nedelju 26. marta navršilo se tačno godinu dana od smrti mladog glumca Marinka Madžgalja, a njegova porodica i prijatelji i dalje ne mogu da se pomire sa njegovim gubitkom.

Porodica i veliki broj prijatelja u nedelju ujutru okupuio se na Novom bežanijskom groblju na godišnjem pomenu u čast prerano preminulog Marinka Madžgalja. Iako je prošla čitava godina, prijatelji i kolege još uvek su u neverici da ga nema, te su se kroz suze prisetili poslednjih susreta sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << njim: "Zvao sam ga da snimimo nešto. Rekao mi je, samo malo da se oporavim i radimo, a onda je nakon par dana umro. Još nam je neobično, sve ga čekam da svrati", rekao je Marko Kon.

Dušan Kovačević, koji je samo 20 pred smrt krstio pod Ostrogom Marinka, prisetio se pred kamerama Exkluziva njihovog poslednjeg razgovora: "Pozvao me za kuma i to je možda bila najveća čast koju mi je uradio, dok je bio živ. Jedan dan me je pozvao i rekao samo da pođem do Beograda na neke kontrole i taman će da se razvedri pa da uhvatimo neki krug. Eto, nikad se više nije vratio i nedostaje  mi taj krug sa njim i to što smo imali da ispričamo", zakljulio je poznati crnogorski glumac.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.