Prevarili ga: Halid Muslimović godinama verovao da je otac jedne Eme!

Izvor: Scandal.rs, 11.Feb.2016, 01:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prevarili ga: Halid Muslimović godinama verovao da je otac jedne Eme!

Halid Muslimović je posvetio pesmu “Kćeri moja” svojoj naslednici Emi, za koju se ispostavilo da nije njegovo dete! Kad je pevač 1992. godine snimio ovu pesmu, u kojoj pominje ime Ema, ni sam nije slutio kakva ga drama čeka. Kako portal pink.rs saznaje, ispostavilo se da je pravi otac bio Halidov blizak prijatelj.

“Muslimović je godinama mislio da je Ema njegova ćerka, davao je novac za alimentaciju, a onda se ispostavilo da je pravi otac njegov blizak >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << prijatelj. To je saznao kad je hteo da uzme dete da živi sa njim. Tad je i nastala pesma “Kćeri moja”, priča izvor ovog portala.

Kako kaže, detetova majka, a Halidova bivša, je priznala “plavom čuperku” da je devojčicin pravi otac zapravo njegov prijatelj. Muslimović ovo nije prihvatio zdravo za gotovo pa je, navodno, usledilo ispitivanje očinstva.

“Test je rađen u Zagrebu i na njega su išli devojčica, Halid i njegov prijatelj. Ispostavilo se da njegova bivša nije lagala i da dete zaista nije njegovo”, kaže izvor.

Pevač je potvrdio da Ema nije njegovo dete, ali nije želeo da govori o detaljima.

“Ema i nije moje dete. To nema veze sa mnom i ne bih na tu temu da razgovaram uopšte. Ne znam odakle vam sad to”, rekao je Muslimović.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.