Preminula majka Sajmona Kauela

Izvor: Svet, 06.Jul.2015, 19:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminula majka Sajmona Kauela

Porodica popularnog člana žirija “X Faktora” Sajmona Kauela, potvrdila je da je Džuli Kauel preminula u nedelju u 89. godini.
“Veoma tužna noć. Mama će nam mnogo nedostajati. Ona je bila srce i duša naše porodice”, rekao je Sajmonov brat Toni.
Džuli je bila udata za muzičkog producenta Erika, koji je preminuo 1999. u 81. godini. Dobili su četvoro dece, Sajmona i njegovu braću Nikolasa, Tonija i Majkla.
Zbog ove porodične >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << tragedije, odložena je prva audicija za “X Faktor”, koja je bila zakazana za danas u Mančesteru. Producenti još nisu doneli odluku o tome da li će i ostale audicije biti otkazane.
Izvori bliski Kauelu kažu da je on u očaju, te da je bio veoma blizak sa majkom.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Preminula majka Sajmona Kauela

Izvor: Scandal.rs, 06.Jul.2015

Porodica popularnog člana žirija “X Faktora” Sajmona Kauela, potvrdila je da je Džuli Kauel preminula u nedelju u 89. godini...“Veoma tužna noć. Mama će nam mnogo nedostajati. Ona je bila srce i duša naše porodice”, rekao je Sajmonov brat Toni...Džuli je bila udata za muzičkog producenta...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.