Premijera mjuzikla Eni: Rođendansko slavlje Čuvarkućica u bioskopu Cinepleks delta siti

Izvor: Svet, 02.Mar.2015, 14:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijera mjuzikla Eni: Rođendansko slavlje Čuvarkućica u bioskopu Cinepleks delta siti

Svečana premijera filma “Eni”“, mjuzikla za decu i roditelje, održana je 1. marta u bioskopu Cinepleks delta siti.
Specijalni gosti premijere filma koji obiluje pozitivnom energijom, ispravnim vrednostima i muzikom, bili su štićenici prihvatilišta “Čuvarkućica”, koji su proslavili 57. rođendan uz mnogobrojne poklone iznenađenja.

Podršku ovoj ustanovi u cilju da se sagradi još veća “Čuvarkućica” pružio je i veliki broj javnih ličnosti, među kojima >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << su Tijana Dapčević, Bojan Perić, Leontina Vukomanović, Irina Radović, Vlada Vuksanović, Ivan Zarić i mnogi drugi. Rođendansku čestitku štićenicima Prihvatilišta su otpevali mališani iz Novog Sada, članovi Akademije zabave i umetnosti “O&M”, izvođenjem numera iz mjuzikla Eni “Hard Knock Life” i “Tomorrow”, dok je McDonald’s restoran obezbedio druženje sa Ronaldom i rođendansku tortu.






“Čuvarkućice” su podržale brojne kompanije sa poklonima za goste i štićenike, među kojima su i kompanija Bambi, galerija Ozon, DPC, Fondacija USS, Color Press Grupa i mnogi drugi. Na inicijativu distributerske kuće Con Film koja je koordinisala ovu akciju sa Prihvatilištem, Dečijim kulturnim centrom i bioskopa Cinepleks, usledila je i brza reakcija kabineta gradonačelnika Beograda, pa se već traži način za preseljenje, kako bi se sledeći rođendan dočekao u novoj i komfornijoj Čuvarkućici.

Izvor: Svet.rs
Foto: Svet.rs

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.