Prebrodio krizu: Dragan NIkolić počeo samostalno da diše!

Izvor: Svet plus, 22.Maj.2015, 10:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prebrodio krizu: Dragan NIkolić počeo samostalno da diše!

Dragan Nikolić primljen je u bolnicu u veoma kritičnom stanju, gde su se lekari borili za njegov život. Nakon krize koju je imao noćas, uspešno je počeo da se oporavlja i diše samostalno.

Legendarni glumac,  koji je nedavno operisan, hitno je primljen u bolnicu, gde su se lekari nekoliko sati borili za njegov život. Srećom, Dragan Nikolić, uspeo je da prebrodi tešku krizu i konačno je skinut sa aparata. Gaga već izvesno vreme boluje o teške bolesti, a u >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << februaru ove godine na Klinici za digestivne bolesti Kliničkog centa, operisao vrhunski stručnjak, prof. dr Zoran Krivokapić.

Glumac je i u oktobru 2014. primljen u bolnicu zbog problema sa digestivnim traktom.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.