Pre 25 godina u “Žikinoj ženidbi” igrala je Violetu striptizetu, a ovako danas izgleda glumica Olivera Viktorović! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 22.Apr.2017, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pre 25 godina u “Žikinoj ženidbi” igrala je Violetu striptizetu, a ovako danas izgleda glumica Olivera Viktorović! (FOTO)

"Ja sam striptizeta Violeta. Ostala sam bez posla, pa sam rešila da se udam. Jao, što me sramota...", rečenice su iz čuvenog ostvarenja "Žikina ženidba" koje se i danas pamte.

Verujemo da ne postoji čovek koji nije pogledao pomenuti film, pa samim tim teško da postoji neko ko se ne seća Violete striptizete koju je igrala naša Olivera Viktorović.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs <<

Ova glumica ne eksponira se u javnosti, a ne zna se ni kada je poslednji put dala intervju. Ipak, Olivera je i te kako bila i jeste aktivna u svetu glume. Nakon "Žikine ženidbe" Olivera je igrala u ostvarenjima "Policajac sa Petlovog brda", "Tri karte za Holivud", "Slatko od snova", "Lepa sela lepo gore", "Rane", "Porodično blago", "Ljubav, navika, panika", dok se u poslednjih nekoliko godina pojavila u "Vojnoj akademiji" i filmu "Dobra žena".

Pogledajte kako danas izgleda Olivera:

Foto: Facebook/Olivera Viktorovic Djuraskovic

Foto: Facebook/Olivera Viktorovic Djuraskovic

Foto: Facebook/Olivera Viktorovic Djuraskovic

Foto: Facebook/Olivera Viktorovic Djuraskovic

Podsetimo, Olivera je u centru pažnje javnosti bila 2015. godine, zbog stravične tragedije koja se dogodila u porodici Viktorović, kada je Teodora Viktorović, čija je Olivera tetka, na spavanju usmrtila majku Ljiljanu (56) i babu Ivanku (91) Đukić. Olivera je tada izjavila da je sa Teodorom prekinula svaki kontakt 2006. zbog njene zavisnosti od droge i alkohola, te da "nema više nikog svog".

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

PRE 25 GODINA GLUMILA JE VIOLETU STRIPTIZETU U ŽIKINOJ ŽENIDBI: Evo kako glumica danas izgleda!

Izvor: Kurir, 22.Apr.2017

...Ne postoji čovek koji nije gledao "Žikinu dinastiju" i prepričavao čuvenu rečenicu "Ja sam striptizeta Violeta Ostala sam bez posla, pa sam rešila da se udam Jao, što me sramota…"..Olivera se ne eksponira se u javnosti i retko daje intervuje..Iako je nema u javnosti ona je aktivna u svetu...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.