Pravna odluka: Kajli slavi punoletstvo u Kanadi jer želi da se napije po zakonu

Izvor: Scandal.rs, 31.Jul.2015, 23:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pravna odluka: Kajli slavi punoletstvo u Kanadi jer želi da se napije po zakonu

Inače, u Kanadi je već sa 18 godina dozvoljeno mladima da konzumiraju alkohol u klubovima i restoranima, dok je u Sjedinjenim Američkim Državama ta granica pomerena na 21 godinu. Drugi razlog bi mogao biti novac, jer je mlada rijaliti zvezda dobila ponudu od kluba da joj plate 100.000 dolara samo da proslavi rođendan kod njih.

Na službenoj stranici su objavili poster na kojem Kajli kraj bazena pozira u crnom kupaćem kostimu i farmerkama, a u najavi proslave piše kako će se ona održati 16. avgusta.

Karte za proslavu punoletstva su već u prodaji a najjeftinije se mogu kupiti za 40 dolara, dok su najskuplje 150 dolara.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.