Poznati na reviji Suzane Perić: Kubura sa suprugom, Romana prošetala dekolte

Izvor: Scandal.rs, 21.Okt.2014, 11:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznati na reviji Suzane Perić: Kubura sa suprugom, Romana prošetala dekolte

Tekst: IVAN VUKOVIĆ copyrighted, Life Content

Foto: SCANDAL!

Jedna od naših najpoznatijih dizajnerki Suzana Perić održala je spektakularnu reviju u hotelu Allure Caramel u okviru 25. Fashion Selectiona.

Na reviji za koju se tražila karta više Suzana je prikazala modele iz nove kolekcije pod nazivom „Glam“. Ovoga puta Suzana se fokusirala na modele u stilu roka i panka, mada je ostala dosledna seksipilnim, izazovnim i ženstvenim modelima >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << koji krase njen rad. Prsluci, mini haljine, kožne jakne i kombinezoni, ali i dugačke suknje i haljine kombinovane sa pank elementima ostavili su publiku bez daha.

Pred početak revije, atmosferu je zagrejala grupa „Frajle“ sa numerom „Ich Liebe Dich“, a reviju je otvorila Bojana Rajić.

Iz prvog reda Suzanu Perić podržale su brojne poznate ličnosti među kojima Mirjana Bobić Mojsilović, Vanja Bulić, Aleksandar Srećković Kubura sa suprugom Marijom, Ivan Bekjarev, Seka Aleksić, Rada Manojlović, Vlada Mandić, Dragana Katić, Neda Ukraden…

25. Fashion Selection biće zatvoren u teatru Madlenianum proslavom 20-togodišnjice rada modne kuće St. George.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Skejter, al’ za malo!

Izvor: Scandal.rs, 22.Okt.2014, 08:25

Tekst: IVAN VUKOVIĆ copyrighted, Life Content..Foto: IVAN VUČIĆEVIĆ copyrighted, Life Content..E ovo vam je slika i prilika veselog čoveka! Ćiri nikad nije dosadno! On sebi uvek nađe zabavu! Baš ga briga što će neko da mu se smeje kako je odlepio pod stare dane! Recimo, ne bi li prekratio vreme...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.