Poznate dame koje se hvale milionskim zaradama

Izvor: Svet, 29.Apr.2016, 11:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznate dame koje se hvale milionskim zaradama

 

Istina je da se velike sume novca odvajaju kako bi se platile prave zvezde. U tekstu koji sledi otkrićemo vam ko su najplaćenije poznate dame Holivuda.

Alesandra Ambrosio
Još jedno glamurozno ime na listi. Brazilska lepotica, ostvarila je zaradu od 6 miliona američkih dolara. DNA model, svakako je jedan od najtraženijih ličnosti u svetu mode…

Miranda Ker
Lepa Australijka i supruga Orlanda Bluma našla na Forbsovoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << listi najplaćenijih. Unosni ugovor ima s brendom Victoria’s Secret, gde ima prestižnu poziciju anđela.

OVDE pročitajte koje dame su još među najplaćenijim damama današnjice…

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Poznate dame koje se hvale milionskim zaradama

Izvor: Scandal.rs, 29.Apr.2016

Istina je da se velike sume novca odvajaju kako bi se platile prave zvezde. U tekstu koji sledi otkrićemo vam ko su najplaćenije poznate dame Holivuda...Alesandra Ambrosio..Još jedno glamurozno ime na listi. Brazilska lepotica, ostvarila je zaradu od 6 miliona američkih dolara. DNA model, svakako...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.