Poziranje na Kipru: Indira Radić staje na crtu mlađima i u 50. godini (foto i video)

Izvor: Svet, 30.Jun.2016, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poziranje na Kipru: Indira Radić staje na crtu mlađima i u 50. godini (foto i video)

Medijska scena preplavljena je fotografijama i video klipovima golišavih devojaka koje telom skreću pažnju na sebe, ali kad vlastitu figuru pokaže neko ko je napunio 50. godinu i zagazio u šestu deceniju života, to je svakako nesvakidašnja pojava.
Upravo je to učinila Indira Radić, koja je iskoristila letovanje na Kipru kako bi pokazala da još uvek ima čime da se podiči kada je reč o izgledu.
Na vama je da procenite kako Indira izgleda…


A video posted by Indira Radic IR OFFICIAL (@radicindira) on Jun 28, 2016 at 11:41am PDT


Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poziranje na Kipru: Indira Radić staje na crtu mlađima i u 50. godini (foto i video)

Izvor: Scandal.rs, 30.Jun.2016

Medijska scena preplavljena je fotografijama i video klipovima golišavih devojaka koje telom skreću pažnju na sebe, ali kad vlastitu figuru pokaže neko ko je napunio 50. godinu i zagazio u šestu deceniju života, to je svakako nesvakidašnja pojava...Upravo je to učinila Indira Radić, koja je...

Nastavak na Scandal.rs...

KO BI REKAO DA IMA 5O GODINA: Indira Radić izgledom staje na crtu duplo mlađim koleginicama

Izvor: Kurir, 30.Jun.2016

...Pevačica je na svom Instagram profilu objavila slike sa odmora, na kojima možemo da primetimo da izgleda sjajno u kupaćem kostimu..A photo posted by Indira Radic IR OFFICIAL (@radicindira)"> on Jun 28, 2016 at 10:10am PDT..Pevačica je na račun svog izgleda pokupila gomilu komplimenata.."Saltkiš...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.