Potvrđene spekulacije o promeni pola: Brus Džener postaje žena!

Izvor: Svet, 31.Jan.2015, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potvrđene spekulacije o promeni pola: Brus Džener postaje žena!

Brus Džener je zbog evidentne promene svog izgleda već dugo na meti spekulacija o promeni pola, a magazin “People” sada je potvrdio da nekadašnji Olimpijac postaje žena. Očuh Kim Kardašijan će, kako piše ovaj list, uskoro postati ona.
“Konačno je srećan i njegova porodica polako prihvata ovu promenu. Odlično se oseća i sada je pravi trenutak da uradi tako nešto”, rekao je izvor blizak porodici.
Drugi izvor otkrio je i da 65-godišnja rijaliti >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << zvezda snima svoju promenu pola, te da će gledaoci moći da je pogledaju kao dokumentarnu seriju, koja će biti emitovana kasnije ove godine.
“Prikazivaće se kada on bude spreman da otvoreno progovori o tome. Ali, sve je samopouzdaniji i deluje da je vrlo srećan.”
Otkako je objavljeno da se rastaje od supruge Kris Džener, Brus je počeo da menja izgled – pustio je kosu, počeo je da se šminka i da nosi manikir na noktima. To je podstaklo mnoge spekulacije, a izvor tvrdi da je on te promene uvodio postepeno, kako bi porodica imala vremena da se navikne na njegov novi izgled.
“Veoma je pametno pristupio tome. Umesto da je sve potpuno šokirao, promene su bile suptilne i njegova porodica je imala priliku da polako prihvata njegov novi način života”, dodaje izvor.
Brus sa prvom suprugom Kristi ima ćerku Kasandru (34) i sina Berta (36), u braku sa Lindom Tompson dobio je sinove Brendona (33) i Brodija (31), dok sa Kris Džener ima ćerke Kendal (19) i Kajli (17). A kako su oni reagovali na ovu očevu odluku?

“Brusovoj deci je njegova sreća najvažnija, a očigledno je da je on veoma zadovoljan svojim novim životom. Naravno da nisu svi sto odsto oduševljeni, razni ljudi imaju različite reakcije. Ali, svi ga mnogo vole”,
objašnjava izvor.
Brusova pastorka Kim Kardašijan je u nedavnom intervjuu upitana za njegovu promenu pola, na šta je ona odgovorila: “Mislim da svi prolaze kroz razne promene u životu, i mislim da se to sada dešava i Brusu. On će reći o čemu se radi kada bude došlo vreme za to.”
Autor: Life Content
Foto: JLP

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Potvrđeno: Bruce Jenner pred kamerama menja pol!

Izvor: Tracara.com, 31.Jan.2015

Potvrđeno da će uskoro promeniti pol! (foto: Celebuzz) Holivudom se već duže vreme nagađa da li je slavni olimpijac, Bruce Jenner, odlučio da promijeni pol i postane žena sa svojih 65 godina. Internet je pun fotografija koje su “dokaz” da je Bruce započeo svoju transformaciju. Ipak, tek...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.