Poslužavnici: Da li mislite da se u ovom baru žene tretiraju kao stoka?

Izvor: Scandal.rs, 28.Avg.2015, 06:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslužavnici: Da li mislite da se u ovom baru žene tretiraju kao stoka?

Žene na sebi imaju samo gaćice u boji kože i posetioci mogu da jedu sa njih. Fotografije ovakvog posluženja odmah su pokrenule lavinu kritika na društvenim mrežama.

“Hvala Kruz baru na tako otvorenom iskazivanju prezira prema ženama i na doprinosu odvratnom posmatranju ženskog tela kao posude. Neću izabrati vaš restoran kada budem htela da izađem u grad”, napisala je na Fejsbuku sekretarka političke stranke Zelenih iz Novog Južnog Velsa, Džejn Oukli. >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs <<

Nju su podržale i mnoge druge javne ličnosti, osudivši oštro ovakav potez bara.

Ipak, bilo je i onih koji su stali na stranu restorana, rekavši da nisu samo žene na ovom događaju bile golišave, nego i muškarci.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Poslužavnici: Da li mislite da se u ovom baru žene tretiraju kao stoka?

Izvor: Svet, 28.Avg.2015

Bar u Sidneju našao se na meti kritičara zbog načina na koji tretira žene. Naime, u njemu gole žene služe kao poslužavnici na žurkama koje se održavaju svake srede  uveče.. Žene na sebi imaju samo gaćice u boji kože i posetioci mogu da jedu sa njih. Fotografije ovakvog posluženja odmah...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.