Poslušajte kako je Mirko Šijan izvređao druga zbog šale (video)

Izvor: Svet, 25.Jun.2016, 14:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslušajte kako je Mirko Šijan izvređao druga zbog šale (video)

Mirko Šijan, sin pevačice Goce Božinovske, pokazao je svoju buntovničku stranu kada su se drugari našalili sa njim.
Na Instagramu su postavljeni videi na kojima se čuje kako Mirko besan preti, pa potom nudi 300 evra za telefon koji je izgubio. Sreća po njega pa je Šijan telefon zaboravio u kolima svog druga, koji je odlučio da se našali sa Gocinim sinom.
Naime, kada je primetio da mu nema telefona, Mirko je pozvao broj svoj mobilnog, a prijatelj je u tom momentu >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << promenio boju glasa i ubeđivao ga da je pogrešio broj, što je iznerviralo Mirka.
“Je**ću ti mamu! Si*aj mi ku**c, debilu! Vraćaj mi telefon”, vikao je Šijan.
Kasnije je Mirko ponovo pozvao svoj broj telefona, i ponudio 300 evra za telefon, ali “pronalazač telefona” se pravio blesav”, što je ponovo dovelo do burne reakcije.
Poslušajte:

Hahahahahahahahahaha jel si nasao telefon ? @mirkosijan
Видео запис корисника _________IĆ STE_________ (@karic_stefan) дана 17. Јун 2016. у 1:11 PDT



Dacu ti 300€ za tel AHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA @mirkosijan
Видео запис корисника _________IĆ STE_________ (@karic_stefan) дана 17. Јун 2016. у 1:16 PDT

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Poslušajte kako je Mirko Šijan izvređao druga zbog šale (video)

Izvor: Scandal.rs, 25.Jun.2016

Mirko Šijan, sin pevačice Goce Božinovske, pokazao je svoju buntovničku stranu kada su se drugari našalili sa njim...Na Instagramu su postavljeni videi na kojima se čuje kako Mirko besan preti, pa potom nudi 300 evra za telefon koji je izgubio. Sreća po njega pa je Šijan telefon zaboravio u kolima...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.