Posle saobraćajke pravac diskoteka: Maša Terzić u noćnom provodu (foto)

Izvor: Scandal.rs, 28.Avg.2016, 00:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle saobraćajke pravac diskoteka: Maša Terzić u noćnom provodu (foto)

Maša Terzić, doživela je lakšu saobraćajnu nesreću, ali je, po svemu sudeći, ni povreda kolena nije sprečila da uživa u svim čarima noćnog života koje Budva nudi.

Naime, bivša devojka Veljka Ražnatovića morala je da produži ostanak u Crnoj Gori zbog udesa koji je doživela na putu za aerodrom, ali je rešila da tih nekoliko dana pametno iskoristi, navodi blic.rs.

Uprkos tome što je zbog povrede kolena koju je zadobila u udesu, morala na ušivanje, >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << Maša nije želela da propusti noćni izlazak.

Ćerka Zvezda Terzića je objavila fotografiju na društvene mreže koju je zabeležila u jednom poznatom budvanskom noćnom klubu, a pratioci na Instagramu su joj poželeli brz oporavak.

A photo posted by @gospodjicaterzic on Aug 27, 2016 at 3:01pm PDT

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.