Ponovo pravi haos! Kristijan Golubović poručuje “Parovima” iz zatvora: Tu se izrodilo mnogo idiota, eto mene kod vas pre nego što se peti serijal završi! (video)

Izvor: Svet, 17.Jan.2017, 20:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponovo pravi haos! Kristijan Golubović poručuje “Parovima” iz zatvora: Tu se izrodilo mnogo idiota, eto mene kod vas pre nego što se peti serijal završi! (video)

Večeras u emisiji “Upoznajte parove” voditeljka Jovana Jeremić priredila je pravo iznenađenje gledaocima ali i ukućanima “Parova” kada se u program direktno iz zatvora uključio Kristijan Golubović.
Žestoki momak koji se nalazi na odsluženju zatvorske kazne odlučio je da iskoristi uključenje u “Parove” i odgovori na sve prozivke koje su mu uputili učesnici ovog rijalitija, a naročito Jelena Krunić, Ljubi Pantović i njenoj ćerki Aleksandri.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << /> “Ja ne moram da trulim na robiji. Robije u Srbiji nisu to što su oni umislili već su to normalna i humana mesta. Imamo Sony ,tv plazmu, civilnu garderobu,hrana po ukusu, fudbal,košarka, telefonski poziv, a uskoro i tuševe u sobi. Do kraja imam 2 godine i 6 meseci a ne 6 godina kako lupeta Aleksandra. Eto mene kod vas u emisiji pre nego što se peti serijal završi”, poručio je Kristijan.

A imao je i šta da poruči mnogim učesnicima u vili.
Sa idiotima je mnogo teško – ne možete silom a kamoli normalno. Posle mog snimka ubio sam dva lažovska idiota. Nakon toga se izrodilo mnogo idiota. Dejan Nestorović je rekao da sam štetan za društvo pa ću ga zamoliti da čita Bibliju da je on greška prirode i sve lose za društvo. Pod uticajem idiotizma po redu ružne reči o meni izgovaraju: Tijana Bonžita (Tijana Ajfon), ona Samsonova gospa iz Tuzle (Dalila Mujić), čak i Bane Čolak koji je pod pritiskom lažnih priča o meni od strane vetranjače koja maše rukama odnosno Krunićke promenio mišljenje za čas. Pa Bane dobri, laže te to smeće narkomansko, ali si se iskupio kad si rekao živim kao šef, pa te ovim putem pozdravljam. I da kažem Miliju oko diskuje oko vinograda da je veličina u tučama na ulici veoma bitna ali ne i presudna, to se zovu kategorije. Za pobedu je važno srce, borbenost i spremnost, a veštine su na prvom mestu. Aleksandra Subotić ne zna ni moje puno ime jer mene nije krstio Mile Muštikla iz Pepeljevca već najveći vitez među mangupima Ljubomir Magaš Zemunac. Imao sam tu čast da dobijem dva imena Aleksandar Kristijan kao aristokrata neki.”

Kako će ukućani odreagovati na sve ovo, ostaje da vidimo.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ponovo pravi haos! Kristijan Golubović poručuje “Parovima” iz zatvora: Tu se izrodilo mnogo idiota, eto mene kod vas pre nego što se peti serijal završi! (video)

Izvor: Scandal.rs, 17.Jan.2017

Večeras u emisiji “Upoznajte parove” voditeljka Jovana Jeremić priredila je pravo iznenađenje gledaocima ali i ukućanima “Parova” kada se u program direktno iz zatvora uključio Kristijan Golubović...Žestoki momak koji se nalazi na odsluženju zatvorske kazne odlučio je da iskoristi uključenje...

Nastavak na Scandal.rs...

POČINJE RASPLET: Karađorđe Subotić večeras prvi put govori o Ljubi, Aleksandri, Kristijanu, Čabarkapi…

Izvor: Telegraf.rs, 17.Jan.2017

U specijalnoj emisiji koja je na televiziji "Happy" počela u 22.30 časova gostuje Karađorđe Subotić koji će prvi put govoriti o svojoj porodici, Ljubi Pantović, ćerki Aleksandri Subotić, ali i Kristijanu Goluboviću i Aleksandru čabarkapi...Subotićevo gostovanje predstavlja iznenađenje za...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.