Ponovo nas je uhvatila nespremne: Pogledajte kako Bijonse tverkuje u novom spotu!

Izvor: Svet, 22.Nov.2014, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponovo nas je uhvatila nespremne: Pogledajte kako Bijonse tverkuje u novom spotu!

Bijonse je iznenadila javnost kada je bez prethodne najave prošle godine objavila novi album, a sada je ponovo neočekivano i bez upozorenja prikazala i svoj novi spot, za pesmu “7/11″.
U zanimljivom videu, koji deluje kao da je nastao spontano, slavna pevačica izazovno pleše prilično oskudno odevena, a nije propustila priliku ni da, poput svojih koleginica Igi Azalee, Niki Minaž i Dženifer Lopez, pokaže svoje umeće tverkovanja.
Pesma “7/11″ >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << i još jedna nova numera “Ring Off” naći će se na Bijonsinom deluks boks-set izdanju albuma “Beyonce”, koji će biti objavljen u ponedeljak.


Autor: Life Content
Foto: YouTube screenshot

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.