Pomozimo Sonji Hristovski

Izvor: Scandal.rs, 24.Maj.2016, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pomozimo Sonji Hristovski

Humanitarna fondacija Novi Beograd prikuplja novčana sredstva za lečenje Sonje Hristovski. Sonja je rođena 1973. godine, ona je supruga i majka, zaposlena je u OŠ Dušan Jerković kao profesor biologije. Jedna je od omiljenih profesora što potrvrđuje i angažovanje bivših i sadašnjih učenika u prikupljanju sredstava za dosadašnje lečenje. Inače je i aktivan član udruženja RODITELJ iz Užica. Obolela je od melanoma malignum cuits 2014. godine. Posle terapija u Nemačkoj, Hrvatskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << i Sloveniji  preostala joj je još TIL terapija u Izraelu i po preporuci lekara jedina realna šansa za život. Cena ove terapije je 17.796.126,00 dinara a zbog iscrpljenih novčanih sredstava neophodna joj je vaša pomoć da bi uspela u borbi za ŽIVOT.

Da pomogneš Sonji upiši 148 i pošalji SMS na 3030! Takođe, Sonji možeš pomoći i uplatom sredstava na dinarski ili devizni račun, kao i uplatom preko linka e-doniraj na našem sajtu.

Vaše malo Sonji je sve!

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.