Pomen održan u subotu, kolege se nisu pojavile: Danas je tačno šest meseci od Marinkove smrti

Izvor: Svet, 26.Sep.2016, 10:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pomen održan u subotu, kolege se nisu pojavile: Danas je tačno šest meseci od Marinkove smrti

Najuži članovi porodice Madžgalj juče su obeležili pola godine od Marinkove smrti, a bol majke Mirjane i devojke Lane još ne prolazi. Tuga, bol i suze videli su sa svih strana, dok su neutešna majka, sestra i devojka grlile i ljubile njegovu sliku na tek podignutoj spomen-ploči.
Među onima koji su došli da zapale sveću za pokoj Marinkove duše nije bio niko od glumaca i pevača sa kojima se Madžgalj družio.

Roditelji sagradili večnu kuću >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Marinku Madžgalju…
Samo najbliži krug rodbine zapalio je sveću za večno sećanje na nasmejanog rođaka. Iako ljudi koji rade na groblju na Bežanijskoj kosi, gde je glumac sahranjen, kažu da voditelj Ognjen Amidžić i glumac Andrija Milošević često obilaze njegov grob, ovog puta oni su izostali. Sudeći po broju onih koji su došli da zapale sveću, porodica je želela da ovo bude intiman čin.

Podsećanja radi, Marinko Madžgalj hrabro se borio protiv raka pankreasa, ali je, nažalost, izgubio životnu bitku 26. marta ove godine u 37. godini. Za sobom je ostavio neutešne roditelje, ćerku Saru i devojku Lanu.

Marinkova bivša supruga, glumica Dubravka Mijatović, koja sa njim ima ćerku Saru, takođe je izostala sa šestomesečnog pomena. Glumica je noć pre igrala u predstavi “Mrešćenje šarana“ u „Ateljeu 212“. Kako Dubravkini prijatelji kažu, ona se trudi da njena ćerka Sara što manje pati i smatra da još nije vreme da je odvede na tatin grob.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pomen održan u subotu, kolege se nisu pojavile: Danas je tačno šest meseci od Marinkove smrti

Izvor: Scandal.rs, 26.Sep.2016

Najuži članovi porodice Madžgalj juče su obeležili pola godine od Marinkove smrti, a bol majke Mirjane i devojke Lane još ne prolazi. Tuga, bol i suze videli su sa svih strana, dok su neutešna majka, sestra i devojka grlile i ljubile njegovu sliku na tek podignutoj spomen-ploči...Među onima...

Nastavak na Scandal.rs...

BOL ZA MARINKOM NE PROLAZI Prošlo je pola godine od smrti poznatog glumca

Izvor: Blic, 26.Sep.2016

Bol, suze, sećanja, emocije, navirale su juče na Bežanijskom groblju, gde su se okupili njegovi najbliži da zapale sveću povodom pola godine od preranog odlaska talentovanog glumca...Najbliža porodica, prijatelji i devojka Lana Sekulić u tišini su davali pomen...Gledajući na sliku ispod koje...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.