Pokazala stomak: Jovana Švonja u drugom stanju? (foto)

Izvor: Svet, 29.Jul.2016, 01:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokazala stomak: Jovana Švonja u drugom stanju? (foto)

Jovana Đorđević, poznatija kao Jovana Švonja, objavila je fotografije na kojima je pokazala stomak, pa su se mnogi zapitali da li to lepa manekenka postaje majka po drugi putu
Supruga fudbalera Filipa Đorđevića podelila je fotke na kojima je u strukiranoj elegantnoj haljini koja je vidno istakla manekenkin stomak.

Filip i Jovana su u martu prošle godine postali roditelji devojčice Noel, a da li je na putu i drugi naslednik ostaje da vidimo.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Pokazala stomak: Jovana Švonja u drugom stanju? (foto)

Izvor: Scandal.rs, 29.Jul.2016

Jovana Đorđević, poznatija kao Jovana Švonja, objavila je fotografije na kojima je pokazala stomak, pa su se mnogi zapitali da li to lepa manekenka postaje majka po drugi putu..Supruga fudbalera Filipa Đorđevića podelila je fotke na kojima je u strukiranoj elegantnoj haljini koja je vidno istakla...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.