Pohvalili je za hrabrost: Kaća pevala u kafani usred masovne tuče, a potom je pao plafon!

Izvor: Svet, 17.Jan.2017, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pohvalili je za hrabrost: Kaća pevala u kafani usred masovne tuče, a potom je pao plafon!

Na dočeku sprske Nove godine, Katarina Grujić pevala je u jednom prestoničkom lokalu gde je kratko nakon ponoći izbila masovna tuča.
Negde oko jedan sat posle ponoći izbila je tuča u kafani, a kraj se nije nazrao. Gosti koji su se zatekli kod izlaza nisu mogli da napuste objekat zbog fizičkog obračuna koji se dešavao na samom izlazu.
Obezbeđenje je jedva uspelo da smiri situaciju i ljude koji su napravili problem izbace iz objekta, a Kaća je za to vreme bez straha pevala >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << na bini.
Međutim, Grujićeva je morala da okonča svoj nastup negde dva sata nakon ponoći jer je u centralnom delu kafane pao plafon!
Gosti koji su bili na njenom nastupu nisu se ljutili što je pevačica napustila binu zbog incidenta koji je nastao već su je nekoliko puta pohvalili zbog izuzetne hrabrosti koju je imala dok je u lokalu bio fizički obračun.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pohvalili je za hrabrost: Kaća pevala u kafani usred masovne tuče, a potom je pao plafon!

Izvor: Scandal.rs, 17.Jan.2017

Na dočeku sprske Nove godine, Katarina Grujić pevala je u jednom prestoničkom lokalu gde je kratko nakon ponoći izbila masovna tuča...Negde oko jedan sat posle ponoći izbila je tuča u kafani, a kraj se nije nazrao. Gosti koji su se zatekli kod izlaza nisu mogli da napuste objekat zbog fizičkog...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.