Pohovani bri na karpaču od ananasa

Izvor: Svet, 28.Apr.2015, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pohovani bri na karpaču od ananasa

Potrebno je (za četiri osobe):
500 grama bri sira, brašno, jaja, prezle.
Priprema:
1. Komade brija ispohujte na uobičajen način.
2. Da bi poh bio postojan, dva-tri puta ga spustite u jaja i brašno (na kraju prezle), vodeći pritom računa da slojevi budu veoma tanki.
3. Pecite u dubokoj masnoći. Posle minut i po izvadite i stavite na salvetu, koja će upiti višak ulja.
4. Rukolu začinite maslinovim uljem i s malo morske soli.
5. Ananas >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << isecite ili na mesoreznici ili ručno, ali tako tanko da se skoro providi.
6. Sa strane možete staviti dresing ili salsu. Salsu možete napraviti od čeri paradajza, maslina i aćeto balzamika.
Ostale zanimljive recepte pogledajte na portalu Lepota i zdravlje

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.