Pogledajte kako se Viktor Živojinović sredio za maturu

Izvor: Tracara.com, 26.Maj.2016, 13:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte kako se Viktor Živojinović sredio za maturu

(foto: Instagram) Najmlađi sin folk pevačice Lepe Brene, Viktor Živojinović, završio je srednju školu, a na Instagramu se pohvalio kako se sredio za matursko veče.Brena je ponosno ispratila sina na proslavu, a verujemo i da mu je pomogla u odabiru odevne kombinacije. Viktor se odlučio za klasičnu varijantu – crno odelo, belu košulju i leptir mašnu. (foto: Instagram)

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Lepa Brena ispratila sina Viktora na matursko veče

Izvor: Blic, 26.Maj.2016

Lepa Brena nedavno se pohvalila da je njen sin završio Srednju internacionalnu američku školu u Beogradu, a sada je on maturu proslavio sa svojom generacijom...Dok je sinoć veliki broj estradnih zvezda slavio na 18. rođendanu Anastasije Ražnatović, Viktor se veselio sa svojim školskim drugovima....

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.