Podsmevanja na društvenim mrežama: “Kanje Vest protiv Fredija Merkjurija” (video)

Izvor: Scandal.rs, 01.Jul.2015, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podsmevanja na društvenim mrežama: “Kanje Vest protiv Fredija Merkjurija” (video)

Kanje Vest nastupio je nedavno na Glastonberi festivalu, i tom prilikom odlučio je da izvede svoju verziju čuvene pesme Bohemian Rhapsody grupe Queen.

Ipak, ispostavilo se da to i nije bila dobra ideja. Popularni reper imao je malih problema sa slušalicama, a pojedine visoke tonove jednostavno je prepustio publici.

Usledile su žestoke kritike i podsmevanja na društvenim mrežama, a mnogi su Kanjeu poručili da je bolje da ne pokušava da peva pesme >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << legendarnog Fredija Merkjurija.



Među njima bio je i britanski pevač Adam Lambert, koji je bio glavni vokal na turneji sa grupom Queen, i koji je ovu Kanjeovu izvedbu opisao kao bolnu.

Ubrzo je na internetu osvanuo i duhoviti video naslovljen “Kanje Vest protiv Fredija Merkjurija”, koji je za kratko vreme prikupio nekoliko miliona pregleda, a u njemu su i arhivski snimci pokojnog pevača koji se “smeje” Kanjeu, a zatim mu “pokazuje” kako se to radi.

Ovaj šaljivi video možeta pogledati OVDE.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.