Pobedite perut pomoću jednog od ova četiri prirodna recepta

Izvor: Svet, 03.Maj.2016, 10:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobedite perut pomoću jednog od ova četiri prirodna recepta

Perut je nešto veoma neprijatno zbog čega se mnogi ljudi stide svoje kose. Međutim, postoje lekovi koji sprečavaju pojavu peruti i koji mogu da reše ovaj problem. Predstavljamo vam prirodne lekove protiv peruti koji su jednostavni i efikasni, a pritom su dosta jeftiniji od šampona koji su puni hemije. Osim što su mnogo jeftiniji i zdraviji od kupovnih šampona, ovi domaći preparati će vam hidrirati i učiniti kosu mekšom i lepšom.
Foto: Pixabay Sok od limuna
Sok >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << od limuna je jedan od najboljih prirodnih lekova za perut. Prosto iscedite jedan limun i pomešajte sa vodom, a zatim izmasirajte skalp glave limunovom korom pre nego što ga isperete rastvorom limunovog soka.
Pročitajte još i… Ovo su najbolji prirodni načini da posvetlite kosu

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.