Ples sa zvezdama - večeras novo ispadanje! Koji par ide kući posle duela?

Izvor: Svet plus, 14.Apr.2014, 12:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ples sa zvezdama - večeras novo ispadanje! Koji par ide kući posle duela?

Drugo takmičarsko veče šoua Ples sa zvezdama donela je puno uzbuđenja, trinaest takmičara pokazalo je svoje plesno umeće pred strogim sudijama koji ih ni ove večeri nisu štedeli svojim komentarima.Dva para sa najmanje glasova publike i žirija sutra će se boriti u duelu, a potom će nas par sa najmanjim brojem poena napustiti.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Ples sa zvezdama: U plesni duel idu Tamara Paunović i Mirko, Nikolija Jovanović i Ignjat!

Izvor: Svet plus, 14.Apr.2014

U drugi plesni duel šoua Ples sa zvezdama idu Tamara Paunović i Mirko Knežević, Nikolija Jovanović i Ignjat Filipović su dva para koji su najmanjim brojem glasova ušli u plesni dvoboj, a koji par će ispasti večeras, zavisi isključivo od sms glasova i sudija.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.