Planira posetu plastičnom hirurgu: Kim Kardašijan želi da ima grudi kao Kejtlin Džener

Izvor: Scandal.rs, 04.Okt.2015, 21:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Planira posetu plastičnom hirurgu: Kim Kardašijan želi da ima grudi kao Kejtlin Džener

U novom trejleru za rijaliti “U korak sa Kardašijanima” najpopularnija sestra iz čuvenog klana je rekla svojoj sestri Kloe da kada je videla Kejtline grudi poželela je da i ona poseti hirurga.

“Bila sam sa Kejtlin tokom njenog snimanja za “Vanity Fair”, bila je tako dobra, da vidš samo kako se dobro osećala u svojoj koži”, rekla je Kim svojoj sestri.

Žena Kanjea Vesta je potom otišla za bivšim Olimpijcem u svlačionicu i tada je videla >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << njene predivne grudi.

“Njene grudi su kao Kortnine”, uporedila ih je tridesetčetvorogodišnja lepotica. Na kraju svog monologa o grudima ona je dodala da sad i ona želi takve grudi, jer su to najbolje grudi koje je videla.

Mlađa sestra je pokušala da objasni starijoj da su Kejtline grudi skroz implanti, ali ona je ostala po svome da želi kompletnu operaciju baš kao i očuh.

Inače, najpopularnija rijaliti zvezda će po svemu sudeći nastaviti da traži inspiraciju za ime drugog deteta u kompasu.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Planira posetu plastičnom hirurgu: Kim Kardašijan želi da ima grudi kao Kejtlin Džener

Izvor: Svet, 04.Okt.2015

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan zavidi planetarnoj senzaciji Kejtlin Džener na grudima. Ona čak razmišlja da poseti plastičnog hirurga svog nekadašnjeg očuha.. U novom trejleru za rijaliti “U korak sa Kardašijanima” najpopularnija sestra iz čuvenog klana je rekla svojoj sestri Kloe da kada...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.