Pinkove zvezdice: Spektakularno muzičko takmičenje za mlade talente počinje večeras! (Video)

Izvor: Svet plus, 19.Sep.2014, 19:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pinkove zvezdice: Spektakularno muzičko takmičenje za mlade talente počinje večeras! (Video)

Novi muzički šou "Pinkove zvezdice" počinje sa emitovanjem večeras od 21 čas na istoimenoj televiziji, a mladi kandidati do 15 godina, sa nestrpljenjem iščekuju trenutak kada će izaći na spektakularnu scenu.

Pinkove zvezdice: Leontina najstrožiji sudija?! (Video)

Svakog petka od 21h na televiziji Pink, imaćete priliku da uživate u do muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice" >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << koje do sada nije viđeno na našim prostorima. Novi mladi talenti imaće prilike da nastupaju pred vrhunskim žirijem koji čine: Leontina Vukomanović, Goca Tržan, Milan Stanković, Jelena Tomašević i Hari Varešanović.

Nakon veoma uspešnog starta Pinkovih zvezda koje su sinoć oborile sve rekorde gledanosti i u prvoj emisiji izazvale brojne pozitivne reakcije, od večeras i mladi talenti do 15 godina imaće prilike da se pokažu u najboljem svetlu, a samo jedan od njih poneće titulu najboljeg.

Senzacionalna scenografija, spektakularna rasveta, LED ekrani i pokretne stolice učiniće da ovaj šou dobije svetsku notu, a najmlađi talenti iz Srbije i regiona sa nestrpljenjem iščekuju početak takmičenja. Voditeljka šoua biće Marijana Mićić.



Autor: J.B.

Foto: Screenshot YouTube

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PINKOVE ZVEZDICE ODUŠEVILE: 10 kandidata prošlo dalje, ostali razočarani!

Izvor: Kurir, 19.Sep.2014

Novi mladi talenti imali su priliku da nastupaju pred vrhunskim žirijem koji čine: Leontina Vukomanović, Goca Tržan, Milan Stanković, Jelena Tomašević i Hari Varešanović..Novi muzički šou "Pinkove zvezdice" počeo je sa emitovanjem, a mladi kandidati do 15 godina, potpuno su oduševili žiri...

Nastavak na Kurir...

Konačno "program za decu"…kasno uveče

Izvor: Mondo, 20.Sep.2014, 00:15

Počelo muzičko takmičenje "Pinkove zvezdice" za izvođače do 15 godina na televiziji Pink. "Konačno takmičenje za decu", rekla je jedna od članica žirija oko pola deset uveče…..Foto: PrtScr/Pink TV.. Znate otprilike sve iz najave koja je ovih dana išla na Pink televiziji .- imamo Pinkove...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.