Pink Music Festival: Pobednik je Dara Bubamara! VIDEO

Izvor: Svet plus, 05.Maj.2015, 01:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pink Music Festival: Pobednik je Dara Bubamara! VIDEO

Pobednik drugog Pink Music Festivala je Dara Bubamara. Nakon oštre konkurencije od ukupno 25 budućih hitova, sms glasovima publike odlučeno je da je Dara Bubamara apsolutni pobednik ovog muzičkog festivala u organizaciji televizije Pink.

U finale Pink Music Festivala plasiralo se 25 numera koje su izvođači predstavili publici na velelepnoj sceni Pinkovog studija u Šimanovcim. Zahvaljujući SMS glasovima gledalaca, dobili smo i drugog pobednika prestižnog Pinkovog >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << muzičkog festivala, a to je Dara Bubamarasa budućim velikim hitom "Žena zmaj", koji je pored nagrade publike osvojio i nagradu za najviše pregleda na Youtube muzičkom kanalu.

Dugo najavljivani festival koji se ove godine po drugii put održao u organizaciji RTV Pink upravo je završen, a od ukupno 400 prijavljenih kompozicija, izabrano je dvadeset i pet izvođača, koji su se sinoć večeras publici. Najbolje numera plasiralo se direktno u večerašnje finale, a nakon izvedenih numera dodeljene su i specijane nagrade.

Najviše poena od strane novinarskog žirija osvojila je  Vesna Zmijanac sa pesmom " Ponovi za mnom". Sponzori festivala dodelili su tri nagrade, prvu je osvojila Mira Škorić, druga je pripala Marini Visković, dok je treća uručena Gogi Sekulić . Youtube nagradu i nagradu Facebooka osvojio je Boban Rajović sa pesmom "Padobran".Dvadeset i pet finalista glasalo je između sebe, pa je nagrada kolega otišla u ruke Vesne Zmijanac.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.