Pijani govor mu došao glave: Džonija Depa ostavila verenica?!

Izvor: Scandal.rs, 26.Nov.2014, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pijani govor mu došao glave: Džonija Depa ostavila verenica?!

Džoni Dep šokirao je javnost svojim “pijanim govorom” na dodeli Holivudskih filmskih nagrada, koja je održana prošle nedelje, a podjednako neprijatno iznenađena bila je i njegova verenica Amber Herd. Naime, američki tabloidi pišu da mlada glumica zbog toga planira da ostavi svog 23 godine starijeg dečka.

- Amber nije mogla da veruje da je napravio takvu budalu od sebe. Zbog toga se i o njoj loše priča, i ona nije srećna zbog toga- rekao je izvor. >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs <<

Prema pisanju medija, ovaj incident naterao je Amber da shvati da je razlika u godinama između njih dvoje ipak prevelika i da njeni najbolji dani tek dolaze, dok je Džonijevo vreme slave “odavno prošlo”.

Pogledajte glumčev “pijani govor”:



Autor: Life Content

Foto: Sipa

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.