Pevačica se posvetila glumi: Iz pozorišta pravo u kafanu

Izvor: Svet, 23.Sep.2014, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pevačica se posvetila glumi: Iz pozorišta pravo u kafanu

Pop pevačica Tijana Dapčević u poslednje vreme više je posvećena glumi nego snimanju pesama.
Naime, lepa Makedonka veoma je aktivna na daskama koje život znače, gde rame uz rame sa Nedom Arnerić Katarinom Žutić radi na hit predstavi „Maratonke“.
Beogradska publika se navikla na pevačicu u zahtevnim rolama, a Tijana se navikla na bomeski glumački život pa je rado viđen gost u jednoj kafani koju je odabrala za opuštanje nakon uspešne predstave >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << ,,Kokoške”.
“Kao i svaka prava glumica sa predstave dođem pravo u kafanu. Šalim se naravno, jako dugo nisam izlazila. Ovog leta sam odmarala i bila sa svojom porodicom. Večeras sa odlučila da se malo opustim”, rekla je nasmejana Tijana ekipi emisjije Glamur i ovom prilikom je otkrila da joj sina Vuka čuva muž jer ne veruje u sistem da joj bebisiterke vaspitavaju jedinca.
Izvor: 24sata.dm
Foto: Life Content

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.