Izvor: Scandal.rs, 07.Dec.2016, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pevači i glumci u mjuziklu Pepeljuga: Pogodite koje uloge su dobile Sara Jo i Ana Kokić! (foto)

Pozorišna publika će uskoro moći da uživa u mjuziklu Pepeljuga koji je urađen po uzoru na onaj koji se već nekoliko godina unazad prikazuje na čuvenom Brodveju. Diznijeva bajka je postala spektakl koji će zajedno sa čarolijom na sceni, očaravajućim numerama, akterima koji će uz magiju leteti, 30 izvođača, preko 120 veličanstvenih balskih haljina, muzički vatromet, najpoznatija lica iz sveta muzike i glume, ostaviti decu, ali i odrasle bez daha.

Uloge su dodeljene, a ono >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << što sve zanima jeste ko će biti Pepeljuga a ko za maćeha!

Milan Pajič (sluga), Anja Mandić (kraljica), Ana Kokić (dobra vila), Marko Mandić (princ), Sara Jovanović (pepeljuga), Jelena Gavrilović (zla maćeha).

Glas mlade popularne zvezde Sare Jo će vas 25. decembra u Sava Centru voditi kroz život Pepeljuge.

Da li će dobra vila, Ana Kokić, uspeti da je dovede u zagrljaj princa Marka Mandića i kako će njihovoj sreći na put pokušati da stane zla maćeha Jelena Gavrilović,  ostaje da vidimo na premijeri.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.