Pevači Granda imali saobraćajnu nesreću!

Izvor: Svet plus, 01.Maj.2016, 22:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pevači Granda imali saobraćajnu nesreću!

Danas su dva pevača Granda doživeli saobraćajnu nesreću, u kojoj, na sreću, nije bilo žrtava.

Pevači Granda, Filip Mitrović i Marina Radosavljević, doživeli su danas saobraćajnu nesreću u Kragujevcu, u kojoj su, na sreću, prošli bez većih povreda. Filip je potvrdio da je do udesa došlo, ali, na sreću, bez težih povreda i da je automobil u kojem su njih dvoje bili oštećen:"Presekao me je lik i bacio na bankinu. Nismo ozbiljnije povređeni, ali je auto skrckan. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Jako sam se uplašio" priznao je Mitrović za Pulsonline.

Filip je srećan što nije došlo do veće nesreće jer je, kako kaže, muškarac koji je u tom trenutku bio u drugom autombilu, vozio i bebu, ali mu to nije bio razlog da više povede računa u saobraćaju.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.