Petar Nisić: Počeo sam da pevam da izlečim majku od raka!

Izvor: Kurir, 28.Apr.2015, 06:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petar Nisić: Počeo sam da pevam da izlečim majku od raka!

Pevač otkriva da je sa petnaest godina počeo da nastupa sa ocem po kafanama kako bi zaradio za lekove teško obolelom roditelju

Životna priča Petra Nisića (32), takmičara „Zvezda Granda“, nikog ne može ostaviti ravnodušnim.

Takmičar kome je prošle godine finale izmaklo za dlaku ove sezone prošao je u peti krug takmičenja, a u razgovoru za Kurir kaže da bi pobedu posvetio majci Radi, koja je uspela da pobedi rak.

- Zbog porodičnih problema >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << bio sam prinuđen da sazrim mnogo pre svojih vršnjaka. Mirno i bezbrižno detinjstvo pretvorilo se u brigu za najvažniju osobu u mom životu - moju majku. Ona je vodila životnu borbu s opakom bolešću. Kad sam to saznao, nisam mogao da sedim skrštenih ruku. S ocem, koji je takođe muzičar, počeo sam da radim po kafanama. Imao sam samo 15 godina - priseća se Petar i nastavlja:

- Preko nedelje sam išao u školu, a vikendom sam pevao u kafani, po svadbama i veseljima kako bismo sakupili dovoljno novca za mamino lečenje. Teško je bilo zaraditi za hleb i lekove - kaže Nisić.

Pevač ističe da su godine patnje i bola sada iza njega.

- Mama se uspešno izlečila i srećna je što sam nastavio da se bavim muzikom. Bodri me od prvog dana. Prošle godine je toliko navijala za mene da se i dan-danas drugari šale na moj račun. Kad god me sretnu na ulici i u gradu, kažu: „Evo ga Peca, ljubi ga majka“ - priča Nisić, koji veruje u svoju pobedu:

- Prošle godine mi je za dlaku izmaklo finale, ali me je tada u duelu zasluženo pobedio Mirza Selimović. Verujem u sebe i ove godine se nadam najboljem - kaže Petar.

Lj. Stanišić

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Tužna priča zvezde Granda: Počeo sam da pevam da izlečim majku od raka!

Izvor: Story, 28.Apr.2015

Životna priča Petra Nisića (32), takmičara Zvezda Granda, nikog ne može ostaviti ravnodušnim...Petar Nisić, foto: Screenshot..Takmičar kome je prošle godine finale izmaklo za dlaku ove sezone prošao je u peti krug takmičenja, a u razgovoru za Kurir kaže da bi pobedu posvetio majci Radi, koja...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.