Petar Benčina: Ne volim da planiram, puštam stvari da se dešavaju spontano

Izvor: Scandal.rs, 19.Apr.2015, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petar Benčina: Ne volim da planiram, puštam stvari da se dešavaju spontano

Glumac Petar Benčina umetnički talenat nasledio je u porodici, a veći deo detinjstva proveo je u dramskoj grupi Bate Miladinovića, koju su pohađale i mnoge njegove uspešne kolege. Poznati tridesetogodišnjak jedan je od najangažovanijih pozorišnih glumaca svoje generacije, a u dve predstave igra i sa njegovom devojkom Tamarom Dragičević, sa kojom se podjednako dobro slaže i na sceni i van nje. Dok u profesiji nema konkretne ambicije već više voli da pušta >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << da sve ide svojim tokom, u slobodno vreme najradije se bavi sportom. Šarmantni umetnik nedavno se našao pred lepim glumačkim izazovom.

Spadate u najangažovanije pozorišne glumce vaše generacije, u koliko komada trenutno igrate?

“Trenutno glumim u devet predstava, tako da gotovo svake večeri imam predstavu.”

Kakve su vam ambicije u karijeri?

“Ne volim da planiram, više mi prija da pustim da se stvari dešavaju spontano. Nemam lične ambicije vezane za konkretne projekte nego čekam da sve ide svojim tokom.”

Kompletan intervju pročitajte OVDE.
Pogledaj vesti o: Tamara Dragičević

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.