Paovi 2015: Saška i Slađa zaratile oko sudova! Gasttozz rasplakao Macu! VIDEO

Izvor: Svet plus, 12.Sep.2015, 22:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Paovi 2015: Saška i Slađa zaratile oko sudova! Gasttozz rasplakao Macu! VIDEO

Strasti u luksuznoj vili Parova nikako se ne smiruju, a nova svađa izbila je između Slađe i Saške, koje su se posvađale oko sudova.

Naime, dve učesnice Parova posvađale su se i izvređale, kada je Slađa prokomentarisala, da ne može da razume žensko koje ne pere sudove, Saška se odmah pronašla uvređenom, te je viknula:  "Ko tebe tera da pereš sudove?" - rekla je pevačica, što je Slađa jedva dočekala i prokomentarisala, kako bi mogla ponekad da im pomogne: Saška, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << ti, na primer, nikad nisi oprala sudove, to je nedopustivo za jednu ženu", dodala je.

 S druge strane Gasttozz nikako ne ostavlja Macu Diskreciju, te joj se uneo u lice govoreći joj da treba da se oslobodi mitisera: "Imaš mitisere", rekao je Nenad, pokušavajući da je uhvati za grudi, a kada ga je odbila nastavio je da je provocira i umalo je rasplakao.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.