PUSTI NEKA PRIČAJU: Šokantno izdanje Martine Vrbos! VIDEO

Izvor: Svet plus, 28.Maj.2016, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUSTI NEKA PRIČAJU: Šokantno izdanje Martine Vrbos! VIDEO

Sinoćni nastup u klubu "Informbiro" Martina Vrbos krunisala premijerom spota i pesme "PUSTI NEKA PRIČAJU", dugo su njeni fanovi čekali da izađe novi spot i pesma, još od Music Week Festivala na kome je ona ovu pesmu premijerno izvela.

Mislili ste da je  sado-mazo stajlig Martine Vrbos sa Kopaonika njen vrhunac? Zeznuli ste se, Martina Vrbos je u novom sportu nadmašila samu sebe! Pop pevačica je održala dugo najavljivanu promociju nove pesme i spota. Numera pod nazivom >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << "Pusti neka pričaju" znatno odskače od svega što je pevačica čarobnog glasa do sada uradila pa su svi oni koji prate njen rad bili u blagom šoku. Ipak, kako je reč o veoma hitičnoj, trendy pesmi, Martina je dobila višeminutni aplauz. Ništa manje ovacije nije izazvao ni spot koji prati pesmu, a koji je nekoliko puta tokom večeri prikazan u "Informbirou".

Da podsetimo, Martina je tokom zime nastupila u hotelu na Kopaoniku,i tada je ceo region brujao o njenom stajlingu. Martina je tada otkrila deo nove pesme, ali i najavila šokantan spot koji će otkriti neku drugu, novu Martinu: "Verujem da će pored pesme, moje fanove iznenaditi i to koliko odeće imam na sebi u spotu", rekla je Martina.

Promociji je prisustvovao i veliki broj pevačicinih prijatelja, a među prvima novu pesmu su pohvalili njeni "saborci" iz Survajvera Vlada Vuksanović i Nikola Šoć. Kao i Nemanja Velikić, voditelj jutarnjeg programa RTV PINK.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.