PSSST: 3 stvari o vezi koje ne treba da delite ni sa prijateljicama

Izvor: Kurir, 12.Feb.2016, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PSSST: 3 stvari o vezi koje ne treba da delite ni sa prijateljicama

Jezik za zube! Ove 3 stvari o vašoj vezi ne treba da zna ni drugarica ni sestra, NIKO!.

Žene su još od malih nogu naučene da sve dele sve sa svojim prijateljicama, mamama i sestrama. A nakon što stupe u vezu ili brak, ta se želja dodatno pojačava. Iako muškarci to ne mogu da razumeju, žene jednostavno žude da ih neko posluša, pruži podršku i da bude na njihovoj strani. Međutim, neke stvari je ipak najbolje zadržati za sebe, piše sajt Cosmopolitan.

Ne samo >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << da to može da uništi poverenje u vezi, već saveti prijatelja mogu učiniti situaciju složenijom

Detalji vaše intime

U svakoj vezi, postoje seks tajne, za koje se jedno od njih nada da neće biti otkrivene porodici ili prijateljima. Bilo da se radi o omiljenoj pozi, brzini, dužini ili fetišu. To što se događa u vašoj spavaćoj sobi, tiče se isključivo tebe i njega.

Njegove finansije

Plata, trošenje, dugovi je samo nejgova ili vaša privatna stvar. Vaš partner bi se mogao osećati posramljeno i manje vredno ukoliko zna da su vaše prijateljice ili porodica dobro upućene u njegovu finansijsku situaciju. Takođe, vašim prijateljiama bi moglo da bude neprijatno ukoliko se hvalite visokim primanjima svog partnera.

Autor: Foto: Profimedia,Foto: Shutterstock

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Pssst: 3 stvari o vezi koje ne treba da delite ni sa prijateljicama

Izvor: Story, 12.Feb.2016

Jezik za zube! Ove 3 stvari o vašoj vezi ne treba da zna ni drugarica ni sestra, niko!..Foto: Profimedia, Shutterstock..Žene su još od malih nogu naučene da sve dele sve sa svojim prijateljicama, mamama i sestrama. A nakon što stupe u vezu ili brak, ta se želja dodatno pojačava...Iako muškarci...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.