PRIZNANJE ŽANKA STOKIĆ: Mančićeva zaplakala primajući nagradu!

Izvor: Kurir, 30.Mar.2015, 07:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRIZNANJE ŽANKA STOKIĆ: Mančićeva zaplakala primajući nagradu!

Preuzimajući veliko priznanje „Žanka Stokić“, dramska umetnica jedva govorila od prevelikog uzbuđenja

Dramskoj umetnici Aniti Mančić juče u podne na sceni Narodnog pozorišta uručeno je prestižno glumačko priznanje „Žanka Stokić“.

- Anita je glumica sa izvanrednim talentom, očaravajućim pogledom koji pleni, lepotom koja zna da bude i gruba i nežna i darom i stavom kojim potvrđuje da je srasla sa pozornicom - istaknuto je u obrazloženju >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << žirija koji je sa Mirom Stupicom na čelu jednoglasno doneo odluku o ovogodišnjem laureatu.

Miki Manojlović

ANITA JE UKRAS OVE NAGRADE

Miki Manojlović je istakao veličinu Anite kao glumice i čoveka.

- Ona je ukras ove nagrade, ona je podiže na viši nivo. Anita je prvakinja svih pozorišta. Pored njenog velikog talenta i umeća, ključ njene veličine su senzibilnost i ljudskost, koje retko ko poseduje.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.